2020. november 18. 15.00 – 18.00 Online fogadóóra az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban

• 2020. november 6-án 15 órától e-mailt kapnak (arra a címre, amely a Krétában szerepel), melyben a tanárok értesítik Önöket, hogy a regisztrálási felület megnyílt.
• Az Önök szülői felhasználónevével be kell lépni a Kréta felületére.
• Az ’Információk’ menüpont alatt a ’Fogadóóra’ menüben megjelennek a fogadóórát tartó tanárok, ahol ki kell választani az adott tanárt és az időpontoknál az időpontot (12 perces beosztást készítettünk), majd jelentkezni a választott időintervallumra.
Kérjük a szülőket, szükség esetén használják a törlés lehetőségét, ezzel elérhetővé téve más számára az időpontot.
• A sikeres jelentkezésről e-mailben értesülnek. Ha problémába ütköznek, jelezzék az iskola e-mail címén, hogy segítséget adhassunk.
A fogadóóra lebonyolítására a Microsoft Teams felületen kerül sor 2020. november 18-án. 15.00 – 18.00-ig.
• Gyermekük Teams belépésével jelentkezzenek be a felületre, ezen keresztül kerül sor a beszélgetésre.
• Amely időpontra a regisztrációjuk történt, az adott tanár, adott időpontban felhívja Önöket. Ahol lehetséges, javasolt a kamera használata is.
Reméljük, sikeresen megvalósul az online fogadónapunk, de ha bármilyen oknál fogva a fogadónapon akadályoztatva van a tisztelt szülő, úgy a pedagógusok egyéni fogadóóráin előzetes telefonos egyeztetés után lehetőség van a szülő-szaktanár, szülő-intézményvezetés, szülő – osztályfőnök megbeszélésre, telefonon vagy online.

Kérjük, éljenek a lehetőséggel! Várjuk Önöket az online fogadóórán!

Érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium nevelőtestülete

A hozzászólások le vannak tiltva.