mateking.hu

A mateking.hu 180 ezer regisztrált felhasználójával Magyarország legnépszerűbb egyetemi matematikaoktató weboldala és egyben az egyik legnépszerűbb középiskolai matekot oktató platform. Azért választották már több mint 180 ezren, hogy végre ne álljon a matek a tanulmányaik és a sikereik útjába. Rövid, könnyen érthető epizódokban, szemléletes példákkal magyarázzuk el a legbonyolultabb matematikai összefüggéseket gimnáziumi és egyetemi szinten is. Ezzel nem csak rengeteg időt spórolunk meg a nálunk tanuló diákoknak, de közben igazi élménnyé is változtatjuk számukra a matektanulást. Célunk nemzetközi szinten is elismert matematikai oktatási platformok üzemeltetése és fejlesztése, melyek egyre több tananyaggal egyre több felhasználót vonzanak. Olyan matematika tanulási módszereket szeretnénk adni a diákok és tanáraik kezébe, amelyeket élmény használni és amelyek hatékonyan segítséget adnak a tanulmányi céljaik elérésében.

Népszerűségét és hatékonyságát az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek föl, így mindenki a saját tempója szerint éppen akkor lép tovább egy morzsán, amikor megértette. Nem hamarabb és nem később.

A weboldal másik erőssége a humora és az a kötetlen stílus, ahogyan a legbonyolultabb témákat is elmagyarázza. Ennek köszönhetően a diákok minden matekkal kapcsolatos félelme és matekfóbiája szertefoszlik, elhárítva ezzel a legfontosabb akadályt, ami a tanulás útjában áll.