A központi írásbeli vizsgák kiértékelt feladatlapjainak megtekintése

A központi írásbeli vizsga kiértékelt dolgozatait a vizsgázó és szülője az igazgató által meghatározott helyen és időben, az iskola képviselőjének jelenlétében megtekintheti, azokról kézzel vagy elektronikus úton pl. digitális fényképezőgéppel másolatot készíthet, és – kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén – az értékelésre észrevételt tehet.

Időpont:

Nyolcosztályos gimnáziumi tagozat (4. évfolyamosok):

2024. január 29. hétfő 8.00 – 16.00

Négyosztályos gimnáziumi tagozat (8. évfolyamosok):

2024. január 30. kedd 8.00 – 16.00

Helyszín: 1. emelet tanári szoba

 A vizsgázó az értékeléssel kapcsolatban – kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén – a megtekintést követő első munkanapon tizenhat óráig észrevételt nyújthat be a vizsgaszervező intézménybe.

A központi írásbeli vizsga eredményéről a vizsgát szervező iskola – a Hivatal által kiadott, a vizsga részletes eredményeit tartalmazó, az iskola körbélyegzőjének lenyomatával, valamint az igazgató vagy az általa kijelölt személy aláírásával hitelesített Értékelő lapon – közvetlenül tájékoztatja a vizsgázókat.

Értékelő lapok átvétele személyesen az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium titkárságán:

2024. február. 7. szerda és 2024. február 8. csütörtök 8.00 – 15.00

 A vonatkozó rendelet előírása szerint a központi írásbeli vizsga eredményéről történő értesítés kizárólag ebben a formában történhet meg.

A hozzászólások le vannak tiltva.