Tisztelt Szülők! Kedves Tanulóink!

A kormány döntése alapján 2020. március 16-tól tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Olyan tanítási módokat alkalmazunk, amelyek nem igényelnek személyes jelenlétet.
A módszertani ajánlásokat az oktatási államtitkár a jövő héten teszi közzé.
Ennek értelmében a tanulók nem jöhetnek az iskolába. Az iskolavezetés az intézményben tartózkodik, a kollégák folytatják az oktatást. A nevelőtestülettel történő egyeztetés és tervezés, a technikai háttér felmérése után alakulhat ki a digitális órarend, aminek alapja a tanulók jelenlegi órarendje. Kérek minden tanulót és szülőt, hogy a megváltozott tanulásszervezési körülményekhez türelmesen és felelősen álljon hozzá a tanulás eredményessége érdekében. Tudatosuljon mindenkiben, hogy nem tanítási szünet, hanem újfajta tanrend lép érvénybe, melynek sikeres működéséért közösen pedagógusok, tanulók és szülők vagyunk a felelősek.
A tanulók az iskolában tárolt személyes tárgyaikért, tanszereikért kizárólag hétfőn és csak az alábbi ütemezés szerint jöhetnek be, amennyiben feltétlenül szükséges annak hazaszállítása.
2020. március 16. hétfő:
7.30 – 8.00 5. 6. évfolyam
8.30 – 9.00 7. 8. évfolyam
9.30 – 10.00 9. évfolyam
10.30 – 11.00 10. évfolyam
11.30 – 12.00 11. évfolyam
12.30 – 13.00 12. évfolyam.
A digitális tanrend március 16-tól történő életbe lépése kapcsán folyamatos tájékoztatást nyújtunk a honlapon keresztül!
A kialakult helyzethez kérem, hogy minden iskolahasználó türelmesen, kreatívan és együttműködően alkalmazkodjon. A legkedvezőbb lehetőségeket fogjuk számba venni, és a tanulók mindenek feletti érdekeit tartjuk szem előtt kollégáimmal. Kérem vigyázzanak magukra, vigyázzatok magatokra, figyeljünk egymásra!

Szilasné Mészáros Judit

intézményvezető

A hozzászólások le vannak tiltva.