Kedves Tanulóink!

Gimnáziumunkban 2020. március 18-tól elkezdődik a tantermen kívüli digitális oktatás. Szaktanáraitok, osztályfőnökötök rövidesen felveszik a kapcsolatot veletek és megkezdődhet a közös munka. Készüljetek fel az online órákra, s ha technikai problémátok, eszközhiányotok adódik, akkor jelezzétek osztályfőnökötök felé!

Különösen kérem a 12. évfolyam tanulóit, hogy a szaktanári iránymutatást, feladatkijelölést a még hátra lévő új anyagrész megtanulását, majd az ismétlést, tehát az érettségire készülést tekintsék olyan elvárásnak, melynek megvalósítása saját érdekükben a legfontosabb. Most igazán számítok felnőttségetekre, önállóságotokra.

A digitális tanrend órarendjét, az órakezdések új időpontját az alábbiakban megtaláljátok.

A vizuális kultúra tantárgy, a testnevelés és az ének-zene tantárgyak esetében is számíthattok szaktanáraitok megkeresésére, kérem, hogy iránymutatásaikat kövessétek.

Csak akkor leszünk sikeresek a tananyagok elsajátításában, ha azért közösen teszünk.

A mostani helyzet rendkívüli együttműködést és különleges rugalmasságot követel mindenkitől. Ez az a pillanat, amikor a leginkább van szükségünk a kölcsönös bizalomra és arra, hogy közös ügyként kezeljük a tanulást.

Az iskolában mindig elérhető leszek én vagy a helyetteseim, akik az új munkarend megszervezésével kapcsolatos feladatokat helyben látjuk el. Telefonáljatok amennyiben kérdésetek van!

Kérem a gimnázium valamennyi tanulóját, hogy otthon tartózkodjon, a baráti kapcsolatait csak online felületeken ápolja, és kellő odafigyeléssel vigyázzon magára és szeretteire!

Jó tanulást és sikeres felkészülést kívánok a 2019/20-as tanév eredményes teljesítéséhez!

Érd, 2020. március 17.

Üdvözlettel: Szilasné Mészáros Judit

intézményvezető

Új időbeosztás a digitális tanrendhez (.pdf)

Órarend 2020.03.18-tól (.pdf)

 

A hozzászólások le vannak tiltva.