Őszi Pedagógia Napok az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban 2018. november 21-én

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2018. november 19–23. között szervezi meg az Őszi Pedagógiai Napokat. Ennek keretében, mint az Oktatási Hivatal Bázisintézménye 2 programmal is készülünk, amelyre minden érdeklődő pedagógus kollégánkat szeretettel várunk.

 

Az ŐPN idei kiemelt témája: Átmenetek pedagógiája

E témában két programmal készülünk, melyek 2018. november 21-én, szerdán kerülnek megrendezésre:

  1. Délelőtt 10 órától Maróti Zsolt Viktor magyar-történelem szakos, diákönkormányzatot patronáló tanár kollégánk tart Rövidfilmek és drámapedagógiai gyakorlatok az osztályfőnöki órákon címmel bemutató órát, amit előzetes bevezetővel és óra utáni műhelyfoglalkozással kísér.
  2. Délután 14.30 órától Hornung Zsuzsanna német szakos, mentortanár kolléganőnk a „A tanulás tanítása” témakör rejtelmeibe vezeti be interaktív előadás keretében az érdeklődő kollégákat. Itt a résztvevők önmagukon próbálhatják ki az agyféltekék működésének interferenciáját, megismerkedhetnek az agyféltekék funkcióival és az ebből adódó, a tanítást-tanulást befolyásoló tényezőkkel. Az egyénre szabott tanulási módszerek megtalálásához támogató segédanyagot is kapnak a résztvevők.

 

Mindkét programunkat általános és középiskolai tanároknak egyaránt ajánljuk, és jelentkezésüket szeretettel várjuk.

Jelentkezni előzetes regisztráció útján a Budapesti POK honlapján https://www.oktatas.hu/kozneveles/pok/budapest/opn_2018, vagy közvetlenül intézményünk bázisintézményi koordinátoránál lehet, akinek elérhetősége:

Nagyné Solti Gabriella solti.gabriella@vmg-erd.hu; +3630/624 6761

 

plakat_2018-OPN_

A hozzászólások le vannak tiltva.