Tankönyvrendelés

Tisztelt Szülők!

Kérem az egyeztetett felvételi jegyzék alapján intézményünkbe felvett tanulókat, hogy a megfelelő tagozatot kiválasztva és kitöltve küldjék vissza postafordultával a gimnázium e-mail címére a megrendelőlapjukat.

e-mail cím: vmg@vmg-erd.hu

címzett:  Iskolatitkár

 

A tanuló nevének és értesítési címének megadása mellett :

  • A tankönyvrendeléssel egy időben 5. évfolyamon a választott felekezet feltüntetésével jelezzék, amennyiben hittant szeretnének tanulni.
  • Az 5. és a 9. évfolyamra beiratkozók tartós tankönyveiket a könyvtári állományból kapják, amiket év végén – a munkafüzetek kivételével – vissza kell adni. Aki szeretné a tankönyvét megtartani, az a táblázat harmadik oszlopának kitöltésével jelezze, hogy nem igényli a könyvtári tankönyvet, hanem inkább önállóan beszerzi. Ebben az esetben az iskola igazolásával kedvezményesen vásárolhat könyvesboltban.
  • A 9. évfolyamon tüntessék fel az általános iskolában már tanult nyelvet, ez az 1. nyelv és a választott 2. nyelvet, ami a nyelvi tagozat esetén angol, német és francia nyelv lehet, minden más emelt szintű képzés és az általános képzés esetén pedig az angol, német, francia, orosz és a latin nyelv. Ennek megfelelően válasszanak tankönyvet.

 

Az 5. és 9. évfolyam tankönyvrendelésének e-mailen történő visszaküldési határideje 2018. május 22.

 

A rendelés véglegesítése, aláírása a beiratkozás napján, 2018. június 22-én történik.

 

Együttműködésüket köszönöm: Szilasné Mészáros Judit

intézményvezető

 

5. évfolyam

9. évfolyam általános képzés

9. évfolyam angol tagozat

9. évfolyam biológia tagozat

9. évfolyam humán tagozat

9. évfolyam kémia tagozat

9. évfolyam matematika tagozat

9. évfolyam német tagozat

A hozzászólások le vannak tiltva.