BEMUTATKOZIK A VÖRÖSMARTY MIHÁLY GIMNÁZIUM CSAPATA


Szeptember 29-én újra diák-polgármestert és diák-képviselőket választanak az érdi középiskolások. A kampányban a helyi médiumokat is használhatják a fiatalok. Az ÉRDMOST-on történő megjelenést a jelöltek jelenlétében megtartott sorsolás útján döntöttük el.

Fodor Enikő (diák-polgármesterjelölt)

Születésem óta Százhalombattán lakom, ám az időm nagy részét Érden töltöm. Az Érdi Ifjúsági Önkormányzatban jelenleg diák-alpolgármesteri és sajtóreferensi tisztséget töltök be. Ebben az évben sokkal nagyobb tapasztalattal vágok neki mind a kampánynak, mind magának a szervezetnek. Azért jelentkeztem újra a diák-polgármesteri tisztségre, mert úgy gondolom, elődeimhez hasonlóan jól el tudnám vezetni ezt a szervezetet. Szavazz rám szeptember 29-én, hiszen a döntés a TE kezedben van!

Balázs Bence (diák-képviselőjelölt)
Érdi lakos vagyok és a harmadik évemet kezdem a VMG-ben. Tagja vagyok a 2016-17-es Érdi Ifjúsági Önkormányzatnak illetve az iskolai DÖKnek. Legfőbb célom, hogy a Lan-party-t idén is megrendezzük. Szeretnék még több szórakozási lehetőséget az érdi fiataloknak. Ennek viszont fő feltétele, hogy rám szavazz!

Haddad Gréta (diák-képviselőjelölt)
Születésem óta Érden lakom és már 5.éve járok a VMG-be. Szeretném, ha több olyan esemény lenne, ahol az érdi diákság találkozni tudna és kicsit összeismerkednének. Nagyon szeretek eseményeket szervezni és természetesen imádok ezeken részt venni. Szabad időmben táncolok, fuvolázom, zongorázom, az iskolai énekkart erősítem valamint iskolánk DÖK-ét elnökként vezetem. Remélem az elkövetkezendő évben az Érdi Ifjúsági Önkormányzatot is segíthetem lelkesedésemmel és aktivitásommal.

Hampó Helga (diák-képviselőjelölt)
Nagytétényben élek már születésem óta, azonban most már harmadik éve Érd a második otthonom az iskola révén. Szeretek sportolni, rajzolni és új tapasztalatokat szerezni. Kreatív személyiségnek tartom magam, amit nem csak iskolai DÖKösként szeretnék kamatoztatni, hanem képviselőként is. Fontosnak tartom az iskolán kívüli programokat, ahol az érdi diákság megismerheti egymást. Szerintem jól tudnám az ÉRDekeiteket képviselni a későbbiekben mert én ezt csakis érTEtek tenném!

Murgás Levente (diák-képviselőjelölt)
Már második évemet töltöm a VMG-ben kémia tagozatosként. Szabadidőmben teniszezem, lovagolok továbbá szeretek társaságba járni. Azért jelentkeztem az önkormányzatba, mert remek lehetőségnek tartom azt, hogy a diáktársadalom a város közügyeinek tevékeny szereplőjévé válhat. Jövendőbeli képviselőként meghatározó feladatomnak tartom, hogy a diákság igényeit kielégítsem, érdekeiket érvényesítsem ,olyan tervekkel, mint a székek és padok cseréje, klimatizálás és étel automaták beszerzése.

Varga Bence (diák-képviselőjelölt)
Diósdról járok az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumba már hetedik éve. Jelenleg a 11. E osztályban tanulok matematika, fizika és informatika fakton. Ezen kívül tagja vagyok az iskolai DÖK-nek és a Stúdiónak is, illetve egy feltörekvő fotós cégnek, a Fotron Photography-nak. Szabadidőmet szeretem sportolással vagy a spanokkal tölteni.

A hozzászólások le vannak tiltva.