Tankönyvrendelés

Tisztelt Szülők!

Kérem az egyeztetett felvételi jegyzék alapján intézményünkbe felvett tanulókat, hogy a megfelelő tagozatot kiválasztva és kitöltve küldjék vissza postafordultával a gimnázium e-mail címére a megrendelőlapjukat.

e-mail cím: vmg@vmg-erd.hu

címzett:  Iskolatitkár

A tanuló nevének és értesítési címének megadása mellett :

  • A tankönyvrendeléssel egy időben 5. évfolyamon a választott felekezet feltüntetésével jelezzék, amennyiben hittant szeretnének tanulni.
  • Az 5. évfolyamra beiratkozók tartós tankönyveiket a könyvtári állományból kapják, amiket év végén – a munkafüzetek kivételével – vissza kell adni. Aki szeretné a tankönyvét megtartani, az a táblázat harmadik oszlopának kitöltésével jelezze, hogy nem igényli a könyvtári tankönyvet, hanem inkább önállóan beszerzi. Ebben az esetben az iskola igazolásával kedvezményesen vásárolhat.
  • A 9. évfolyamon tüntessék fel az általános iskolában már tanult nyelvet, ez az 1. nyelv és a választott 2. nyelvet, ami a nyelvi tagozat esetén angol, német és francia nyelv lehet, minden más emelt szintű képzés és az általános képzés esetén pedig az angol, német, francia, orosz és a latin nyelv. Ennek megfelelően válasszanak tankönyvet.
  • A 9. évfolyamra beiratkozók az ingyenességre való jogosultságot is jelezzék. Az ingyenes tankönyvellátásban részesülőktől kérjük az igényfelmérő-lap leadásánál jelezni, ha az esetleges tartós kölcsönzés helyett inkább az adott könyv(ek), munkafüzetek, feladatgyűjtemények megvásárlását kívánja az egyébként ingyenes ellátásra jogosult. Ebben az esetben a könyvek beszerzését maguknak kell intézniük.

Az 5. és 9. évfolyam tankönyvrendelésének e-mailen történő visszaküldési határideje 2017. május 20.

A rendelés véglegesítése, aláírása a beiratkozás napján, 2017. június 23-án történik.

Ingyenes jogosultság esetén a normatív kedvezményre való jogosultság kérelme és a szükséges okiratok bemutatása a beiratkozás napján történik.

A kitöltés előtt, kérem, olvassák el mellékelt tájékoztatónkat az ingyenes tankönyvre jogosultakra vonatkozóan!

Ingyenes tankönyvellátás a 9. évfolyamra felvett tanulók számára

 

Együttműködésüket köszönöm: Szilasné Mészáros Judit

intézményvezető

(A dokumentumok és excel táblázatok letöltéséhez: jobb gomb + mentés másként-re kell kattintani az adott fájl nevén)

Ingyenes tankönyvrendelés

Igénylőlap tanulói tankönyvtámogatáshoz

5. évfolyam

9. évfolyam általános képzés

9. évfolyam angol tagozat

9. évfolyam biológia tagozat

9. évfolyam humán tagozat

9. évfolyam kémia tagozat

9. évfolyam matematika tagozat

9. évfolyam német tagozat

A hozzászólások le vannak tiltva.