Csatlakozás az Élő Bolygónk globális klímavédelmi kezdeményezéshez

Tisztelt Szülő!

Intézményünk csatlakozik az Élő Bolygónk akció keretében a globális klímavédelmi kezdeményezéshez.  Az OTP Bank és a MOL 6-6 millió forintot ajánlott fel az éghajlatvédelem és fenntartható fejlődés ügyét támogató nevelő-oktató munka támogatására és az akcióhoz való csatlakozás ösztönzésére. A Köztársaság Elnöki Hivatal az általa működtetett Élő Bolygónk honlaphoz minden középiskola számára önálló online belépőkaput biztosított. Egyedi online belépőkapunk:

www.elobolygonk.hu/?/erd/vorosmarty

Az auditált honlap rendszere rögzíti az érvényes regisztrációk számát. A résztvevő intézmények közül azok lesznek nyertesek, amelyek tanulói létszámukhoz viszonyítva a legmagasabb százalékos arányt érik el. Az iskola tanárai és a tanulók szülei, családtagjai is regisztrálhatnak az online belépőkapu segítségével.

A 16 év alatti tanulók szüleik jóváhagyása mellett regisztrálhatnak.

Az eredmény a leadott érvényes klímavoksok összessége alapján kerül megállapításra, ezért kérem a tisztelt szülők támogatását!

Határidő:  A klímavoksok intézményenkénti számának összesítésére 2015. november 23-án, hétfőn, déli 12 órakor kerül sor.

Köszönöm együttműködő támogatásukat: Szilasné Mészáros Judit

A hozzászólások le vannak tiltva.