FIGYELEM!

Tisztelt Szülő! Kedves Tanulók!

Gimnáziumunkban a tanév végéig, június 15-ig érvényben marad a tantermen kívüli, digitális munkarend.

Június 2-től megváltozik a gyermekfelügyelet rendje is: valamennyi iskolában meg kell szervezni az adott intézménybe járó gyermekek felügyeletét. Amennyiben június 2-tól igényelnek gyermekfelügyeletet, úgy azt osztályfőnökön keresztül kérelmezzék május 26-ig.

Tanévzáró ünnepséget a járványhelyzetre tekintettel nem szervezünk, a bizonyítványok, oklevelek, jutalomkönyvek átadása 2020. szeptember 1-én az ünnepélyes tanévnyitón történik majd. A tanuló év végi értesítője 2020. június 15-től e-naplón keresztül elérhető.

Nyomatékosan kérem, hogy 2020. június 2-5. 8.00 – 12.00 óráig, az alább ismertetett rend alapján minden tanuló az ingyenes könyvtári tankönyveit, a kölcsönzött könyveket és valamennyi, számára már nem használható, de más tanulók számára hasznosítható könyveket hozza be az iskola épületébe!

Június 2. kedd: 5.6.7.8. évfolyam

Június 3. szerda: 9. évfolyam

Június 4. csütörtök 10. évfolyam

Június 5. péntek 11. évfolyam

Az érettségi vizsgabizottságok működése miatt a digitális tanítás tényleges utolsó napja 2020. június 10.

A tanulók értékelése, a tanév végi osztályzat kialakításának folyamata jövő héttől elkezdődik.  Annak érdekében, hogy a tantermen kívüli, digitális munkarend ellenére eredményesen és sikeresen zárjuk a tanévet az eddigiekhez hasonló szorgalmat, fegyelmezett együttműködést szeretnék kérni a tanulóinktól, a támogató szülőktől, pedagógusoktól egyaránt.

Ügyintézés az iskola titkárságán a tanév végéig folyamatos, később nyári ügyeleti rend szerint történik.

Kérdéseikkel forduljanak bizalommal az osztályfőnökökhöz, vagy az iskolavezetéshez:

Szilasné Mészáros Judit

intézményvezető

A hozzászólások le vannak tiltva.