Földrajz tábor 2015. július 6-10. – Várunk szeretettel! Jelentkezz most!

Kedves Diákok/Szülők!

Az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium immáron harmadik éve rendezi meg a Földrajz tábort, ahova sok szeretettel várja az 5-től 9-es évfolyamos gyerekeket (az idén beiratkozó 5-es és 9-es gyerekeket is beleértve)!

Program: 1. nap (július 6.)

Találkozás reggel 8-kor a suli bejáratánál. Ismerkedés, játék, ebéd, felkészülés a terepre. 5 körül várjuk a gyerekek szüleit a suliba.

2-3-4. nap (július 7-8-9.) A terepen eltöltött napok, hátizsákos kirándulások. Börzsönyben (Kisírtáspuszta) lesz a szállás, melyet tömegközlekedéssel és kisvasúttal közelítünk meg. A helyszínen túrák lesznek, megismerkedünk a környék élővilágával, készítünk növénygyűjteményt, terepnaplót és megtudjuk, hogy mit mutat a térkép.

5. nap (július 10.) indulás haza a börzsönyi szállásról. Útba ejtjük Vácot, ahol megismerkedünk a múmiákkal (Múmia Múzeum) és ebéd után folytatjuk utunkat vissza a Vörösmarty Mihály Gimnáziumba. Érkezés kb. 4 óra magasságában. 5 órakor a gyerekek előadása megkezdődik az elmúlt napok élményeiből. A bemutatókra várjuk sok szeretettel a szülőket is!
Búcsúzás 🙁

 

Táborvezetők: Buttinger Dániel (06205756453) és Bíró Gábor (06304632623)

Segítő (növény- szakértő): dr. Kesztyűs Edina

A költségek tartalmazzák a szállást, az étkezést, (3 reggeli, napi egyszeri meleg étkezés, ami 3 vacsora 2 ebéd a hét folyamán, a programokat) az útiköltséget.

Költség: 30 000ft/fő/hét

A hozzászólások le vannak tiltva.