London

2024 augusztus elején 5 csodálatos napot töltöttünk Angliában. 32 diákkal, 3 tanárral és egy idegenvezetővel repültünk egyenesen Londonba, ahol családoknál szálltunk meg, belelátva egy kicsit egy átlagos londoni család életébe.

Megnéztük a legfontosabb nevezetességek közül a Buckingham palotát, a Parlamentet a Big Bennel, a Westminster Apátságot, otthagytuk a VMG monogramját a Banksy alagútban,  láttunk street performance-t a Covent Gardenben, és sikerült bejutnunk a Walky-Talky, London egyik legmagasabb épületének a tetején lévő Sky Gardenbe, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílt az egész városra. Voltunk még a Towerben, megnéztük a Monumentet és hajókáztunk a Temzén.

 Természetesen csemegéztünk a British Múzeum kiállításai közül, majd belevetettük magunkat Camden Town nyüzsgő forgatagába. Érdekes volt összehasonlítani az elegáns Oxford Street-i üzletek hangulatával. Találtunk időt a Natural History Múzeum és a Science múzeum megnézésére is, valamint láttuk a Royal Albert Hall-t az Albert Emlékmű társaságában. A Hyde Parkban kicsit megpihentünk, élveztük a piknikező, csónakázó londoniak látványát. Az utolsó napot Windsorban töltöttük, ahonnan különbusz vitt minket a reptérre.  

LONDON, VISSZATÉRÜNK!!!!

A hozzászólások le vannak tiltva.